Statue Forum 





StatueForum on Twitter StatueForum on Facebook StatueForum on YouTube
Go Back   Statue Forum > Other Stuff > Home Economics > IT Department

» Spotlight
DGK Sideshow Domino PF DGK XM Moon Knight Statue DGK P1 Gurren Lagann Full Drill Statue Clay Moore - Inside Stories
Reply
 
Thread Tools
Old 02-12-2011, 01:34 PM   #1
Babytoxie
Have you ever imagined a world with no hypothetical situations?
 
Babytoxie's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Dallas, TX
Posts: 8,648
What to do: restart loop on computer?

This morning, I started up my desktop. It got to the point where it was ready to load Windows, then it shut down and restarted... over and over and over.

I tried initiating safe mode, debugging mode, restore mode - nothing can get around the shutdown and restart loop. The computer was off all night, so I don't think its overheating. Nothing is physically wrong with it as far as I can tell. All I can figure is that I have a virus.

Have any of you encountered this problem? What did you do?
Babytoxie is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2011, 01:49 PM   #2
lord odin
Yeah, I spend WAY too much time here!
 
lord odin's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: ASGARD
Posts: 17,497
Post what version of windows you are running.
lord odin is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2011, 02:01 PM   #3
Babytoxie
Have you ever imagined a world with no hypothetical situations?
 
Babytoxie's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Dallas, TX
Posts: 8,648
Windows XP
Babytoxie is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2011, 04:04 PM   #4
Babytoxie
Have you ever imagined a world with no hypothetical situations?
 
Babytoxie's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Dallas, TX
Posts: 8,648
Ran it in to Best Buy for a $70 diagnostic. Also bought an external hard drive - too little, too late, but oh well...
Babytoxie is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2011, 12:14 PM   #5
riderV3
ROT Minister of Scientific Emergency Management
 
riderV3's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Where the best steaks are served.
Posts: 7,472
Some malwares or add cookies glue themselves to your operating system and when they're removed they take a chunk of the system with them and can cause the restart loop.


And the last thing you want to do is to let Geek Squad fiddle with it, they're a bunch of morons and the stuff they use tend to mess up the rest of your system.


Last time my sis brought her laptop to Geek Squad and they get the restart loop fixed but completely screwed up the screen brightness setting.
My sis brought it back in and after they fixed the brightness setting(by reformatting the system, doh! Like we don't know how to do that.) the built-in blue-ray player was rendered uselsess...
riderV3 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2011, 10:54 AM   #6
Babytoxie
Have you ever imagined a world with no hypothetical situations?
 
Babytoxie's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Dallas, TX
Posts: 8,648
Geek Squad was fine. I bought an external hard drive when I took the desktop in. They were able to retrieve my files and back everything up. I only had them run a diagnostic (no repair), and the hardware was not the problem, so I took it home and reloaded Windows, then transferred all my files. Actually, I should do that more often, as my computer hasn't run this smoothly in quite a while.
Babytoxie is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS

Prototypezstudios

All times are GMT -4. The time now is 02:12 AM.



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright StatueForum.com